Bağış

Turuz masraflarını karşılaya bilmemiz için yeni yılda Turuza destek olmak için [email protected] ile irtibata geçin.

Bağışlarınızı bu E-postaya bildirin: [email protected]

BTC: bc1q0lqs9dhsd6glk4hdslt83fwcrz9uvujk6lrcfl

USD(TRC20):TWrFZBWcvyDfQSA51cvXq52Es8VSHeFwQR

Bank kart bilgileri:

6104 3373 5031 8547

Iran Millet Bank

فرهنگ آبادی های موغان (گرمی، انگوت وموران) داود کیانی- Fərhenge Abadihaye Mğhan - Davud Kiyani

4921
0
2016/4/27
Oy Sayısı 1
Oy Sonucu 7

Fərhenge Abadihaye Mğhan

Davud Kiyani

فرهنگ آبادی های شهرستان مغان (گرمی، انگوت وموران) 

داود کیانی

کتاب فرهنگ آبادی های شهرستان مغان (گرمی، انگوت وموران) از تالیفات آقای داودکیانی نویسنده ، شاعر و فولکلورشناس اردبیلی اخیرا توسط انتشارات محقق اردبیلی در اردبیل به چاپ رسیده است و در آینده نزدیکی به بازار کتاب عرضه خواهدشد. این اثر که به اظهار مولف آن جلد هفتم از مجموعه ده جلدی تحت عنوان فرهنگ الفبایی آبادی های استان اردبیل است به معرفی شهرستان مغان(موغان) به مرکزیت گرمی ، بخش ها  ، دهستان ها و آبادی ها آن می پردازد واطلاعات ارزشمندی در مورد هریک از آبادی ها به دست می دهد

شهرستان موغان(گرمی) از شهرستان‌های قدیمی استان اردبیل است که تا سال 1372هجری شمسی به عنوان مرکز شهرستان موغان (مغان) درمحدوده استان آذربایجان شرقی قرارگرفته بود اما با انتزاع قسمت شرقی استان آذربایجان شرقی از آن و تشکیل استان جدید اردبیل ، شهرستان موغان(مغان) نیز به سه شهرستان مستقل گرمی، پارس آباد و بیله سوار تقسیم شد و در محدوده استان جدید اردبیل قرارگرفت.

شهرستان گرمی در جغرافیای سیاسی و تشکیلات اداری خود از سه بخش مرکزی ، انگوت وموران تشکیل می شود که برروی هم 9 دهستان و حدود  346 پارچه آبادی را تشکیل می دهند. بخش مرکزی از چهار دهستان : اجارودغربی به مرکزیت «دیزج» ، اجارودمرکزی  به مرکزیت «حمزه خانلو»  ، اجارود شمالی به مرکزیت روستای «شکرآب» و دهستان اینی به مرکزیت «اورتااینی» ، بخش انگوت از سه دهستان انگوت غربی به مرکزیت «آشاغی قاراآغاج» ، انگوت شرقی به مرکزیت «تازه کند انگوت» و پائین برزند  به مرکزیت «قاسم کندی» و بخش موران که ازبخش های جدیدالتاسیس شهرستان گرمی است از دو دهستان آزادلو به مرکزیت «آزادلی» و اجارودشرقی به مرکزیت «زاهرا» تشکیل می شود .

Yazarlar:
Yayın:
Muheqqiq Erdebilli
Yayın Yılı:
1392 (Miladi)
Sayfalar:
259
Dosya Türü:
PDF Document
İçerik Dili:
فارسی

 Sayın oxucular!
Turuz sitesi bir kültürəl ocaq olaraq dilçiliklə bağlı qonulardan danışır. Bu sitə dilçiliklə bağlı dəyərli bilgilər verməkdədir.Dilimizin tarixi və etmolojisi sahəsində çalışan bu sitə, sözlərin kökü və etimolojisi haqqında, başqa sitələrdən dəyişik olaraq, eyləmlə(fe'l) bağlı anlamların açıqlayır.
Sitəmizdə dilçiliklə bağlı bir çox kitab,sözlük, yazılar əldə edib oxuyabilərsiniz. Umuruq ki bu sitə, siz dəyərli, sayın oxucular yardımıyla, dilçilik qollarının gəlişməsi, yüksəlişi yolunda bir addım götürəbilsin.
Bey Hadi ([email protected])
Təbriz