یاردیم

Turuz masraflarını karşılaya bilmemiz için yeni yılda Turuza destek olmak için [email protected] ile irtibata geçin.

Bağışlarınızı bu E-postaya bildirin: [email protected]

Bank kart bilgileri:

6104 3373 5031 8547

Iran Millet Bank

Kuantum Tanrının Nefesimi-Ağlın Sesimi-Neyin Nesi-Çingiz Yalçın-2016-207s

4413
0
2018/2/11
سس لرین سایی 2
سس وئرمه نین سونوجو 5

Kuantum Tanrının Nefesimi-Ağlın Sesimi-Neyin Nesi-Çingiz Yalçın-2016-207s

Düşünmek, nedenlerin,  nasılların arkasına takılmak, yani özgün bilgi üretmek, bilginin her türlü değerin üstüne çıktığı günümüzde, fikir işçileri denilen yeni bir sosyal sınıf yaratmıştır. Apple, Samsung, IBM, Intel, Microsoft gibi dünyaya ekonomisine yön veren dev kuruluşlar, bu yeni sosyal sınıfın kontrolüne girmiştir. Bill Gates işe başladığında, sizin gibi, Afrika'da Safari yapacak parası yoktu, şimdi dünyanın en zengin adamı. Apple markasını yaratan Steve Jobs, özgün düşünmenin ekonomik değere nasıl dönüştüğünü kanıtlayan bir teknoloji ikonu oluverdi. Bütün bu gelişmelerin motoru kuantum kuramıdır. Yirminci yüzyılın en önemli entelektüel başarısı olan kuantum, yirmi birinci yüzyılın dinamiğini belirleyen bir efsaneye dönüştü. Cengiz Yalçın, kitabında sizleri bu efsanenin mantığı ile tanıştırıyor. Karmaşık sandığınız günümüz teknolojilerinin nasıl basit olayların nedenlerini düşünerek yaratıldığını hayretler içinde görecek, bilgisayar ekranına bile başka gözle bakar olacaksınız.
Cengiz Yalçın kuantum kuramını herkesin anlayabileceği en yalın biçimde açıklamakla kalmıyor, günümüzde ve gelecekte günlük hayatta yansımalarını da ortaya çıkarıyor. Kuantum: Tanrının Nefesi mi? Aklın Sesi mi? Neyin Nesi? ufuk açıcı ve düşündürücü bir kitap.

یازیچی لار:
یایین ایلی:
2016 (میلادی)
صحیفه لر:
207
فورمات:
PDF Document
مؤحتوانین دیلی:
Türkçe

 سایین اوخوجولار!
توروز سیته سی بیر کولتورل اوجاق اولا‌راق دیلچی‌لیکله باغلی قونولاردان دانیشیر. بو سیته دیلچی‌لیکله باغلی دیرلی بیلگی‌لر وئرمکده‌دیر. دیلیمیزین تاریخی و ائتیمولوژی‌سی ساحه‌سینده چالیشان بو سیته، سؤزلرین کؤکو و ائتیمولوژی‌سی حاقیندا، باشقا سیته‌لردن دییشیک اولا‌راق، ائیلمله(فعل) باغلی آنلام‌لارین آچیقلاییر.
سیته‌میزده دیلچی‌لیکله باغلی بیر چوخ کیتاب، سؤزلوک، یازی‌لار الده ائدیب اوخویابیلرسینیز. اوموروق کی بو سیته، سیز دیرلی، سایین اوخوجولار یاردیمییلا، دیلچی‌لیک قول‌لاری‌نین گلیشمه‌سی، یوکسلیشی یولوندا بیر آددیم گؤتوربیلسین.
بئی هادی ([email protected])
تبریز