یاردیم

Turuz masraflarını karşılaya bilmemiz için yeni yılda Turuza destek olmak için [email protected] ile irtibata geçin.

Bağışlarınızı bu E-postaya bildirin: [email protected]

Bank kart bilgileri:

6104 3373 5031 8547

Iran Millet Bank

Türk Tarixi-Fars-Androyd.Apk

4180
1
2020/1/31
سس لرین سایی 1
سس وئرمه نین سونوجو 7

Türk Tarixi-Fars-Androyd.Apk

امروزه تورکولوژی در دانشگاه های کشور های پیشرفته جهان به عنوان یک رشته علمی برقرار شده ، پژوهش هایی پیرامون زبان، ادبیات، تاریخ و هنرهای ترکان انجام گرفته و از چندی به این سو آثار علمی- پژوهشی انتشار یافته اند.


ترکان بیش از هزار سال در تاریخ ایران حکمرانی کرده اند با این حال آگاهی های تاریخی هموطنانمان در این باره اصلا وجود نداشته ویا یکطرفه و نادرست است.

این نرم افزار نخستین کتاب الکترونیکی تاریخ ترک است که توسط مجله اینترنتی ائل اوبا تدوین و عرضه شده است.

در فصل پروتوترک ها بر زوایای تاریک دوران تاریخی آذربایجان پرتو افکنده شده است ، در این فصل اجمالا از تاریخ اقوام قدیم منطقه شرق نزدیک و اجتماعات و تمدن های نخستین مباحثی به میان آمده تا تاریخ دوران باستان آذربایجان در ارتباط با این اقوام و تمدن ها مورد بررسی قرار گیرد

در فصل ترکان باستان ابتدا به ترتیب تاریخی از قبایل ترک بحث شده و اطلاعاتی منسجم و فشرده درباره زبان، ادبیات و فرهنگ و تاریخ آنان به میان آمده است.

‏در فصل ترکان میانه پس از ارائه آگاهی های تاریخی پیرامون ترکان در دوره اسلامی ، درباره قبایل مختلف ترک و دولت هایی که پدید آورده اند بحث شده است.
از فرهنگ ترکان مسلمان نه به صورت جداگانه بلکه در پایان تاریخ کشورهایشان توضیحاتی ارائه شده است.

در فصل ترکان معاصر ، اطلاعاتی در خصوص کشورها و گروه های اتنیکی ترک ارائه شده است . همچنین تاثیر وضعیت جغرافیائی ایران در شکل گیری سیاست داخلی و بین المللی کشور و گرایش های منطقه ای ، فتوحات شاهان قاجار ، ریشه یابی انقلاب مشروطه و تحولات تدریجی حیات اقتصادی و اجتماعی ایران از صفویه به این سو ، خلقیات و روحیات ایرانیان در رابطه با خارجیان و … مورد بررسی قرار گرفته است.

‏در فصل ادبیات اسلامی ترکان ، ادبیات ترک در آسیای مرکزی دوره اسلامی بررسی شده است

فورمات:
PDF Document
مؤحتوانین دیلی:
فارسی

Emeği geçen herkese teşekkür ederem

 سایین اوخوجولار!
توروز سیته سی بیر کولتورل اوجاق اولا‌راق دیلچی‌لیکله باغلی قونولاردان دانیشیر. بو سیته دیلچی‌لیکله باغلی دیرلی بیلگی‌لر وئرمکده‌دیر. دیلیمیزین تاریخی و ائتیمولوژی‌سی ساحه‌سینده چالیشان بو سیته، سؤزلرین کؤکو و ائتیمولوژی‌سی حاقیندا، باشقا سیته‌لردن دییشیک اولا‌راق، ائیلمله(فعل) باغلی آنلام‌لارین آچیقلاییر.
سیته‌میزده دیلچی‌لیکله باغلی بیر چوخ کیتاب، سؤزلوک، یازی‌لار الده ائدیب اوخویابیلرسینیز. اوموروق کی بو سیته، سیز دیرلی، سایین اوخوجولار یاردیمییلا، دیلچی‌لیک قول‌لاری‌نین گلیشمه‌سی، یوکسلیشی یولوندا بیر آددیم گؤتوربیلسین.
بئی هادی ([email protected])
تبریز