یاردیم

Turuz masraflarını karşılaya bilmemiz için yeni yılda Turuza destek olmak için [email protected] ile irtibata geçin.

Bağışlarınızı bu E-postaya bildirin: [email protected]

Bank kart bilgileri:

6104 3373 5031 8547

Iran Millet Bank

Qiyamet Silahı Haarp-Jerry Smith-Selim Yeniçeri-2007-366s

5111
0
1396/4/25
تعداد آرا 1
نتیجه آرا 7

Qiyamet Silahı Haarp-Jerry Smith-Selim Yeniçeri-2007-366s

17 Ağustos 1999'da yaşanan Gölcük depremi sonrasında enteresan senaryolar ortaya atılmıştı. 
Bunlardan en dikkat çekeni ise ABD tarafından Alaska'da hayata geçirilen HAARP projesiyle ilgiliydi. Acaba bu ‘kıyamet silahı’ suni depremler de yaratabilir miydi?

Alaska’daki HAARP projesi, şimdiye dek ABD hükümeti tarafından ele alınmış en tartışmalı projedir. Bu fütürist teknoloji, bir süper ışın silahından dünya çapında bir zihin kontrol aracına kadar çok çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Çok çeşitli bilimsel ve askeri uygulama olasılıkları sunan HAARP, tüm gezegen çapında bir kalkan oluşturmaktan dünyanın derinliklerini araştırmaya kadar çok yönlü avantajlar sağlayabilir. Jerry Smith, bize HAARP projesinin tarihini anlatıyor ve nasıl korkunç bir yıkım aracı olarak kullanılabileceğini açıklıyor. Smith, gizli bir askeri projeyi ve ardında yatan komplo ağlarını gözler önüne sererken, okuru giderek derinleşen ve derinleştikçe daha da ürkütücü hale gelen komplo teorilerinin içine sürüklüyor. Kitabın sonuna gelindiğinde, Smith, HAARP’ın bilimin kontrolden çıktığını gösteren en önemli kanıt olduğu konusunda okuru kesinlikle ikna ediyor. Bu, şimdiye dek yaratılmış en tehlikeli araç olabilir. Bu kitap, bir bilimkurgu hikayesini değil, gerçekte var olan bir teknolojiyi anlatıyor! Yıldız Savaşları’na hazırlanın!

نویسندگان:
مترجمان:
سال انتشار:
2007 (میلادی)
صفحات:
366
نوع فایل:
PDF Document
زبان نوشتاری یا گفتاری:
Türkçe

 سایین اوخوجولار!
توروز سیته سی بیر کولتورل اوجاق اولا‌راق دیلچی‌لیکله باغلی قونولاردان دانیشیر. بو سیته دیلچی‌لیکله باغلی دیرلی بیلگی‌لر وئرمکده‌دیر. دیلیمیزین تاریخی و ائتیمولوژی‌سی ساحه‌سینده چالیشان بو سیته، سؤزلرین کؤکو و ائتیمولوژی‌سی حاقیندا، باشقا سیته‌لردن دییشیک اولا‌راق، ائیلمله(فعل) باغلی آنلام‌لارین آچیقلاییر.
سیته‌میزده دیلچی‌لیکله باغلی بیر چوخ کیتاب، سؤزلوک، یازی‌لار الده ائدیب اوخویابیلرسینیز. اوموروق کی بو سیته، سیز دیرلی، سایین اوخوجولار یاردیمییلا، دیلچی‌لیک قول‌لاری‌نین گلیشمه‌سی، یوکسلیشی یولوندا بیر آددیم گؤتوربیلسین.
بئی هادی ([email protected])
تبریز